Wat houdt een digitale party in?

Tijdens een digitale party maak je kennis met de producten van Tupperware. Je ziet hoe je de producten kunt gebruiken en er is volop gelegenheid om jouw verlanglijstje te maken. Tijdens en na de party is er alle tijd om het verlanglijstje om te zetten naar een bestelling.

In een WhatsApp- of Facebookgroep ontdekken jij en jouw gasten de producten van Tupperware. Mocht je informatie willen over bepaalde producten dan kan dat natuurlijk ook. Dit is het leukste virtuele uitje met zussen, vriendinnen, dochters, collega’s en wie je ook maar wilt trakteren op een gezellige party!

Deelname aan de digitale party is geheel vrijblijvend.

Een WhatsApp- of digitale party is populair en verrassend 👀

Welke voordelen heeft een digitale party?

Als gastvrouw of gastheer ontvang je altijd een cadeau. Welke cadeaus je kunt ontvangen, lees je hier.
Uiteraard, hoe meer omzet en afspraken voor nieuwe digitale party’s, hoe meer jij als organisator zult ontvangen.
Omdat het een online party is, hoef jij je huis niet aan kant te hebben, geen koffie te zetten en rond te gaan met de koektrommel!

Wat verwacht ik van jou?

Jij zorgt voor enthousiaste gasten die de digitale party willen meemaken. Verder ontvang je, in aanloop van de party, alles van mij wat je
nodig hebt om er een succes van te maken!

Daarnaast ontvang je van mij een uitnodiging om te versturen aan jouw gasten. De gasten die zich bij jou aanmelden, stuur je de link van de WhatsApp groep. Dat is alles. Daarna neem ik het van je over en hoef jij niets meer te doen. Alhoewel, wel belangrijk, jij verstuurt na afloop van de party een Tikkie naar elke gast die iets besteld heeft. Ik stuur jou voor het totaalbedrag een betaalverzoek in de week dat de bestelling wordt geplaatst. Er kan alleen via betaalverzoek of bankoverschrijving betaald worden voordat de bestelling wordt uitgeleverd (dat zijn de enige kleine lettertjes die van toepassing zijn).

Hoe plan je een digitale party?

Reserveer nu jouw digitale party met Tupperware, kies zelf de datum waarop jij de party wilt houden. Laat mij weten welke datum je wilt reserveren via de mail of de WhatsApp knop.