Wie is Emielia?

Emielia is mijn vrouw en ik ben Peter. Emielia was begonnen met de website van Tupperware en ik heb het van haar overgenomen (i.v.m. gezondheidsproblemen). Uiteraard maakt het niet uit wie de site beheert en de bestellingen inpakt. Alles blijft hetzelfde. Wij staan allebei voor je klaar voor vragen en het verzorgen van jouw bestelling.

Waarom kan ik Tupperware bestellen want Tupperware is toch gestopt in Nederland? Dat klopt helemaal echter via een Duitse distributeur is Tupperware in Nederland voortgezet. Ik vind het super dat ik iedereen van deze producten kan voorzien.

Bestellen is heel simpel

Altijd aanbiedingen

Er zijn weekaanbiedingen en ook maandaanbiedingen. Sommige aanbiedingen kun je samen gebruiken. Vaak zijn het producten die (nog) niet in de catalogus staan. Deze producten komen soms niet eens in de catalogus dus als je geïnteresseerd bent in het product, twijfel dan niet. Het is maar de vraag wanneer je dit product weer kunt bestellen. 

Ook zijn er speciale aanbiedingen van producten die in de catalogus hebben gestaan of die ooit in de aanbieding geweest zijn. Dit zijn op is op producten. Mocht je zo’n product willen bestellen, kan dat via de speciale aanbiedingen pagina.

Mocht je meer willen weten over een product, laat het weten zodat ik je meer informatie kan geven of een filmpje kan sturen voor meer uitleg. Mail of app mij met jouw vraag.

Sociale media

Uiteraard zijn wij ook te vinden op Facebook, Pinterest en Instagram!

Facebook groep: Creatief met Emielia’s Tupperware
Facebook pagina: Creatief met Emielia’s Tupperware
Pinterest: Emielia’s Tupperware
Instagram: Emielia’s Tupperware

Hier vind je regelmatig nieuwtjes, recepten en (nieuwe) aanbiedingen.