Wie is Emielia?

Emielia is eigenlijk Emiel. Ik ben een vrouw van 47 en getrouwd met Peter. Ik heb zo’n 25 jaar als administratrice gewerkt en op dit moment houd ik mij bezig met Tupperware en een opleiding voor Ritueelbegeleiding.

Waarom Tupperware want Tupperware is toch gestopt in Nederland? Dat klopt helemaal echter via een Duitse distributeur is Tupperware in Nederland voortgezet. Ik vind het super dat ik iedereen van deze producten kan voorzien.

Bestellen is heel simpel

Altijd aanbiedingen

Er zijn weekaanbiedingen en ook maandaanbiedingen. Sommige aanbiedingen kun je samen gebruiken. Vaak zijn het producten die (nog) niet in de catalogus staan. Deze producten komen soms niet eens in de catalogus dus als je geïnteresseerd bent in het product, twijfel dan niet. Het is maar de vraag wanneer je dit product weer kunt bestellen. 

Ook zijn er speciale aanbiedingen van producten die in de catalogus hebben gestaan of die ooit in de aanbieding geweest zijn. Dit zijn op is op producten. Mocht je zo’n product willen bestellen, kan dat via de speciale aanbiedingen pagina.

Mocht je meer willen weten over een product, laat het weten zodat ik je meer informatie kan geven of een filmpje kan sturen voor meer uitleg. Mail of app mij met jouw vraag.