Catalogus herfst / winter '22-'23
Alle Producten

Bestel jij voor meer dan € 250,- in één keer? Dan krijg je als dank je wel cadeau 50% cadeau! Een korting van 50%? Ja alleen op een catalogus product, niet op een aanbiedings of ander product.Jij kiest zelf een product en je betaalt hiervoor maar de helft. Meer informatie? info@emielias-tupperware.nl

Lees verder »

Bonus cadeau 2023

Bestel jij in de maand december voor € 350,- of meer, dan mag jij een product uit de catalogus mee bestellen met 50% korting! Uiteraard ontvang je ook het Dank je wel cadeau.

Lees verder »

Extra bonus cadeau 2023

Heb jij een totale bestelling van € 500,- in deze maand?Dan ontvang je ook het extra bonus cadeau en deze maand is het de cheesmart langwerpig. Je mag ook voor het alternatieve cadeau kiezen. Dat is de Slachef voor deze periode. Uiteraard ontvang je ook het Dank je wel cadeau en het Bonus cadeau! Als je kiest voor het maand cadeau (bij € 500,-) dan ontvang je automatisch het bonus cadeau 2023 van die maand. Geldt ook andersom. Kies je de Universele jar set (bij € 350,-), dan ontvang je de Slachef als extra bonus cadeau. Meer info? Mail naar info@emielias-tupperware.nl.

Lees verder »