Hier vind je meer informatie over het werken bij Tupperware. Want hoe kan het dat er in Nederland Tupperware verkocht kan worden?

Dat komt omdat een Duitse distributeur besloten heeft om een kantoor in Nederland te openen zodat de Nederlandse markt voorzien kan worden van Tupperware producten. Als consulente heb ik alles weer zelf in de hand qua bestellingen doen. En dat kan jij ook maar dan als vip klant!

Door je als vip klant bij mij aan te melden, kunnen wij als groep Tupperware verkopen. Ik ga jou begeleiden in de online verkoop want vanwege Corona mag het nog steeds niet fysiek verkocht worden via een party.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt als vip klant, word je ingeschreven. Uiteraard heb je zelf een doel wat jij als commissie wilt verdienen. Wat de commissie precies inhoudt, leg ik in een persoonlijk gesprek uit. Ik heb een website voor de Tupperware producten. Dat is geen must want je kunt zelf bepalen hoe jij de producten wilt verkopen. Als jij een groot netwerk hebt waarin al veel Tupperware gebruikers (liefhebbers) aanwezig zijn, is het makkelijk. Men weet wat voor topproducten het zijn.

Op twee momenten in het jaar komt de nieuwe catalogus uit met daarin ook nieuwe producten. Er zullen ook producten verdwenen zijn zoals je wellicht al gelezen hebt. Geen paniek, er zullen soortgelijke producten terugkomen. Welke dat zijn, dat is voor mij ook nog een verrassing :o)

Enthousiast geworden?

Laat dan weten dat je vip klant wilt worden. Wil je meer informatie? Geen probleem. Stuur mij een bericht en ik geef je meer info.

Waarom word je geen vip klant? Het kost je alleen tijd en enthousiasme want jij mag producten voor anderen ook zelf bestellen. Er is geen investering nodig.