Wat is iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. 

Voordelen

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
Controle en overzicht op de betaling. 

Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij o.a.: ABN AMRO, Postbank, ING bank, Rabobank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL? 

Je plaatst een bestelling bij een webwinkelier, in dit geval Emielia’s Tupperware. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en Emielia’s Tupperware wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bankoverschrijving

Als je niet via iDeal wilt betalen, is er een mogelijkheid om ‘via vooruitbetaling’ te betalen. Het bedrag van de bestelling mag je dan naar Emielia’s Tupperware overmaken op ING rekening: NL05INGB0388787376 o.v.v. het bestelnummer. Zodra Emielia’s Tupperware de betaling ontvangen heeft, wordt je daarover geïnformeerd. In de mail zal tevens aangegeven worden op welke termijn de bestelling verzonden zal worden. Dit zal doorgaans binnen twee weken zijn.