
Smeltende chocolade harten
Half warm zijn ze het lekkersteomdat in het midden de chocolade dan nog vloeibaar is!Eenmaal afgekoeld zijn ze zacht vanbinnen!Eet smakelijk!
Nog geen beoordelingen
Voorbereidingstijd 30 minuten min
Bereidingstijd 13 minuten min
Totale tijd 43 minuten min
Gang Nagerecht
Keuken Amerikaans
Porties 6 personen
Ingrediënten
- 100 Gram Boter
- 100 Gram Pure chocolade
- 100 Gram Suiker
- 2 eieren
- 60 ml bloem (4 maatlepeltjes van 15ml)
Instructies
- Was de MFV Mini Harten altijd af voor je begint (en uiteraard na gebruik) om te ontvetten.
- Haal het rooster uit de oven om deMFV op te plaatsen (koud) en verwarm de oven voor op 220 graden.
- Breek de chocolade in stukjes ensnijdt de boter ook in stukjes.
- Doe dit samen in de Micro Cook en laat het smelten op 600 watt gedurende 1 ½ minuut,en roer door met de Soepele Klopper. Evt de tijd verlengen na doorroeren als het onvoldoende is gesmolten.
- Voeg de suiker toe, breek het eimet de achterkant van de Flessenspatel in het bakje van het koksmaatje en giet er bij, doe dit ook met het andere ei (hiermee voorkom je dat je beide eieren moet wegdoen als het niet goed zou zijn)
- Klop het goed door elkaar met de Soepele Klopper en voeg al kloppend de bloem toe.
- Vul ieder vormpje van je MFV Mini Harten met het mengsel en maak de bovenkant van de MFV schoon met een stuk keukenrol.
- Bak dit in 10 minuten in devoorverwarmde oven. Laat ze daarna een kwartier rusten voor ze uit de vorm tehalen.
Trefwoord Chocolade, Gebak, Oven
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!