Geplaatst op Geef een reactie

Courgette met Napolitaanse Saus

Courgette met Napolitaanse Saus

Courgetti met Napolitaanse Saus

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 7 min
Rusttijd 1 min
Totale tijd 13 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2

Benodigd

  • SuperSonic turbo
  • MicroCook Schenkkan
  • Maatkan 1L
  • Handy Spiralizer

Ingrediënten
  

  • 150 gram tomatenblokjes
  • 15 gram sjalotjes of lente-ui fijn gehakt met de SuperSonic Turbo
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 1 courgette
  • 6 blaadjes basilicum
  • 10 ml olijfolie
  • parmezaanschilvers

Instructies
 

  • Hak de sjalot of lente ui met de SuperSonic Turbo
  • Meng de tomatenblokjes, de sjalot en de geplette knoflook in de MicroCook 1liter maatkan. Kruid met zout en peper en meng dit goed.
  • Verwarm dit in de magnetron 3 Minuten op 600 watt en roer dit alles halverwege de kooktijd om
  • Snijd de courgette met behulp van de Handy Spiralizer en voeg dit toe in de MicroCook. Voeg daarna ook de basilicumblaadjes toe en meng het goed.
  • Kook dit in de magnetron tussen de 2 minuut 30 en 4 minuten op 600 watt, afhankelijk van de gewenste garing. Laat het hierna 1 minuut rusten.
  • Werk het af met een druppeltje olijfolie, parmazaanschilfers en versgemalen peper voor je het serveert.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering recept