Geplaatst op Geef een reactie

Courgette met Napolitaanse Saus

Courgette met Napolitaanse Saus

Courgetti met Napolitaanse Saus

Nog geen beoordelingen
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 7 min
Rusttijd 1 min
Totale tijd 13 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2

Benodigd

Ingrediënten
  

  • 150 gram tomatenblokjes
  • 15 gram sjalotjes of lente-ui fijn gehakt met de SuperSonic Turbo
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 1 courgette
  • 6 blaadjes basilicum
  • 10 ml olijfolie
  • parmezaanschilvers

Instructies
 

  • Hak de sjalot of lente ui met de SuperSonic Turbo
  • Meng de tomatenblokjes, de sjalot en de geplette knoflook in de MicroCook 1liter maatkan. Kruid met zout en peper en meng dit goed.
  • Verwarm dit in de magnetron 3 Minuten op 600 watt en roer dit alles halverwege de kooktijd om
  • Snijd de courgette met behulp van de Handy Spiralizer en voeg dit toe in de MicroCook. Voeg daarna ook de basilicumblaadjes toe en meng het goed.
  • Kook dit in de magnetron tussen de 2 minuut 30 en 4 minuten op 600 watt, afhankelijk van de gewenste garing. Laat het hierna 1 minuut rusten.
  • Werk het af met een druppeltje olijfolie, parmazaanschilfers en versgemalen peper voor je het serveert.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering recept