
Courgetti met Napolitaanse Saus
Nog geen beoordelingen
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 7 min
Rusttijd 1 min
Totale tijd 13 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2
Benodigd
- MicroCook Schenkkan
- Maatkan 1L
- Handy Spiralizer
Ingrediënten
- 150 gram tomatenblokjes
- 15 gram sjalotjes of lente-ui fijn gehakt met de SuperSonic Turbo
- 1 teentje knoflook
- zout en peper
- 1 courgette
- 6 blaadjes basilicum
- 10 ml olijfolie
- parmezaanschilvers
Instructies
- Hak de sjalot of lente ui met de SuperSonic Turbo
- Meng de tomatenblokjes, de sjalot en de geplette knoflook in de MicroCook 1liter maatkan. Kruid met zout en peper en meng dit goed.
- Verwarm dit in de magnetron 3 Minuten op 600 watt en roer dit alles halverwege de kooktijd om
- Snijd de courgette met behulp van de Handy Spiralizer en voeg dit toe in de MicroCook. Voeg daarna ook de basilicumblaadjes toe en meng het goed.
- Kook dit in de magnetron tussen de 2 minuut 30 en 4 minuten op 600 watt, afhankelijk van de gewenste garing. Laat het hierna 1 minuut rusten.
- Werk het af met een druppeltje olijfolie, parmazaanschilfers en versgemalen peper voor je het serveert.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!